Syftet med Symbolkorten

Denna förklaring kanske ni inte riktigt vill eller kan ta in i ert medvetande, men.... det gör ingenting.

För det finns en anledning varför ni ha denna kortlek i er ägo.


Vad har dessa symboler för betydelse i ert liv?

Dessa symboler är som en katalysator för att ditt system ska vakna till liv, dessa symboler väcker upp ditt andra Jag eller om du hellre vill kalla det för Kausalhölje. Dessa symboler hjälper ditt system att göra den berömda uppstigningen att ni ska förankra er med ert kausalhölje/ditt andra JAG


Så hur använder du dessa symboler?

1. Du kan medvetet höja ditt system att jobba med korten från 1 - 20 systematiskt. Genom att bära, rita på din kropp, mässa mantrat under en period från 1 -3 veckor. Denna väg är en väg då du medvetet höjer din vibration och väcker upp dina minnen om vem du ÄR.


2. Du kan låta ditt vardagsliv "styra" vilka/vilket kort/symboler som du ska ha aktivt i de olika situationer som du vill ha stöd i.

ex. du ska söka nytt jobb och är väldigt nervös för hur du ska framställa dig själv mm. Ta då kort 19 rita in symbolerna på din hud

( tips där de inte är synliga  jag ritar dem på insidan av låret ) Dessa symboler hjälper ditt system att komma ihåg vem du ÄR.


Solhjulet är ett annat sätt att använda detta på genom att använda en pendel ( låt den pendel som du vill jobba med renas först genom att lägga den i månljus, eller i havssalt och ljummet vatten. Sök information om hur just din ädelsten kan renas så du inte förstör stenen)  Låt pendel tala om vilken stråle som du ska ha just inför en speciell situation du ska kliva in i.


3. Du kan också för nöjets skull använda korten som lite av en vägledning genom att ställa en klart fråga lägga ut ex. tre kort

Gå in i den lilla info boken som följde med korten. Och tyd vad kortens betydelse utifrån din

fråga.


4. Eller om du inte vill ( hålla på) med korten låt då bara ett kort  ligga framme eller

sätta upp det på kylskåps dörren eller lägg den under kudden.

Så kommer ditt system att bli påmind ändå.... men det går inte lika snabbt som när du

jobbar medvetet med ditt uppvaknande

Men.........

Som sagt dessa symboler är tillför att höja dina frekvenser.

Dessa symboler är en del av ditt system, ditt system känner igenom, det är bara det att ni

behöver påminna ditt system.


När du skapades i källan av allt var ni bara en molekyl som sen blev en atom osv.

I samma skapelse inpräntades också dessa symboler med många flera.

Dessa symboler är vibrationer/frekvenser från er skapelse som ni använde för att kommunicera kan man på ett enkelt sätt uttrycka. Den dagen som er själ tog ett beslut att gå ner i den tunga materian på jorden började ni tappa medvetandet om vikten av dessa symboler.

Vissa medvetande kulturer har under efter en lång tid förstått att symbolerna är viktiga men kanske inte varför fullt ut, men den tid som nu är har denna betydelse fallit i glömska.

Det är nu dags att väcka ert system igen för att hjälpa er själva.


Ni som är intresserade att medvetet  hjälpa dig själv och andra att visa vägen till uppstigning finns ytterligare redskap att lägga till och det är genom dofter och ädelstenar.


Ljusets Stråle

ljusets.strale@gmail.com

Bastuhagsvägen 10

122 42 Enskede

Sweden


Tel: 076 2411716

Titta gärna in på vår Facebook sida

Susanne Nyrén © 2016