Sirius

Information från AmonRa

inför "En kväll med AmonRa" tema Sirius den 24 augusti 2016.


Sirius B intifieras med Osiris och Isis och  Sirius B har samma enegimassa som Centralsolen och med det samma frekvens vågor.

Under miljader år har Sirius B:s energimassa blivit mer och mer kompakt och då skapat en planet/ stjärna.

Genom denna transformation började det bildas livsformer på planeten.

Sirius B är en vattenplanet som består av 80% vatten pricis som våra kroppar.

Livsformerna på denna planet lever först och främst i vattenelementet.


De som har sitt ursprung från Centralsolen hamnar oftast på S.B som sin första anhalt eftersom det är frekvensmässigt lika.

Det är på S.B som Högsta Rådet samlas och riktar sina energier till uppvaknadet på Jorden.

Den 1 okt vid Nymåne kommer Månen, Sirius och jorden hamna i en triangelform vilket magnitismen i mellan dessa planeter blir mycket starkt. Denna konstelation kommer att vara året ut innan magnisismen släpper taget.


Detta innebär att stora vatten massor kommer i rörelse. Vattennivån kommer att höjas i stort sätt hela världen och det kommer att skapas kaos.

Varelser med mycket vatten i deras kroppsystem kommer att åka berg och dalabana. De som fastnat i en känslomässigt beteende kommer detta bli att de går in i ett inre kaos.


Det bästa ni kan göra är att INTE gå in i känslomässiga dialoger. Använd er av hjärnövningen, se in i ert hjärta så att ni hamnar i er sanning.

Det kommer att bli rekord många separationer då man inser att man inte lever i sin sanning.

Kanske då ni äntligen finner den rätte personen i ert liv då :-)


Kommer att lägga ut det inspelade från AmonRa på denna sida när tiden finns :-)


Sirius vattnet 2016.08.24


Välkomna tillbaka!

Ja, detta mitt herskap är kan jag väl påstå ett av era tidigare ursprung att känna er tyngdlösa och den frihet som man har i detta element.

Sirius B är den planet som har mest vatten procentuellt, den har inte blivit försurad eller förstörd av varelser som i detta fall skett på eran planet.  Det är viktigt mina barn att vara rädd om jordens

livselixir . Jorden behöver vattnet så som ni behöver syret i luften. Vattnet är jordens syre, jordens reningsverk för att den ska fortsätta vara den vackra planeten. Ta inte vattnet förgivet mina barn, hjälp vattnet att rena sig genom kristaller, kristallerna hjälper vattnet att höga frekvensen.

Vatten molekylerna har en direkt reaktion på era kristaller, lägg kristallerna i månens ljus och ladda upp dem och sen i ett  vattenglas eller helst i en flaska som ni sen kan dricka, vattna era blommor med, som ni också ska hälla ut i slasken för att de ska rinna ner i vattenrören. Och så ofta ni gör det hjälper ni att höja vattnets frekvenser . Så vattnet mina kära vänner ni är bortskämda med det på denna sida av jordklotet och det är en gåva, en stor stor gåva. Ja vatten , vatten , vatten eller vätska kanske jag också ska kalla det.  Ni är skapade att hålla 80% vätska i era kroppar.

80% det är mkt det mitt herrskap.

Vad det kan göra med era kroppar, vad det kan ställa till det, haha men också glädja. Tänk på alla era impulser alla era nerver som går som impulser genom vattnet i era kroppar. Vatten leder impulser innanför era kroppar men också utanför era kroppar. Det leder era känslor, era impulser, era tankar, vattnet är en mycket viktig del hos er. Det ni har innanför er har ni också utanför er glöm inte det.


Nu vet ni att ni kan ta er tillbaka (syftar till en meditation) när flaskan är tom, att flyga och hämta en ny flaska med nya fräscha vibrationer. Visualisera denna vattenflaska i ert verkliga liv, skapa den flaskan, hitta en fin vacker flaska och fyll den med känslan från grottans mitt, vattenfallets droppar. Och jag lovar. haha ja jag kan lova, skulle man mäta den flaskan med vatten som ni har lagt en sådan omsorg vid och en helt vanlig flaska skulle man se skillnader på frekvenserna. Bara av att ni lägger ner omsorg och er känsla som ni fick med er på den här resan gör en stor skillnad. Vi har många tips och detta är en av dem. Att höja vattnets frekvenser kan man göra på många sätt, lägga en känsla i den, lägga kristaller i vattnet, ställa flaskan med vatten på olika symboler mm. Alla sätt är bra, men den som ni fick på er resa är lite bättre haha, men som sagt alla sätt är bra.

Ja planeten SiriusB, denna planet den påverkar er och ert system, som sagt vattnet ger impulser. Det ni sänder ut tar också vatten planeterna emot och tvärtom förstås.

Det som nu kommer att ske den närmaste framtiden, jag tror att kroppen tog reda på att det var

den 1 oktober, då ställer sig Månen, SiriusB och Jorden i en så kallar triangel.

Så nu mina damer kan det hända saker, Månen vet ni att den styr vattnet med magnetismen, och Jorden och SiriusB är vattenplaneter. Mellan dessa poler skapas nu en magnetism av dess like, skulle ni se vad vi ser oj oj haha. Men det kan ni ju inte än haha.

Då skulle ni se som blixtrar, vågor och gnistor emellan dessa planeter i denna triangel, och vad händer mer med 80% vatten mycket kan ske.

Förhoppningsvis kommer ni få ordning på vad ni egentligen känner, vad ni egentligen ÄR.

Att komma in i roten av er känsla wow mitt herrskap. Ni kommer också att märka av detta innan, beroende på er känslighet, ni komma att känna att känslorna är ute på huden och darrar. Njut av dessa känslor, ni kan komma i eforiska känslor, kroppslig upphetsning så alla känslor behöver inte vara negativa. Era känslor ska vara positiva, de ska få er att skratta och njuta, de ska få er att känna att ni ÄR speciella varelser, lyckliga varelser. Detta är ett mål att just vara på jorden mitt herrskap, detta kan ske, detta kan ske nu om ni bestämmer er för det.

Det är som att börja från början, att börja lära sig att gå på nytt. Det är som att bli pånyttfödd in i era känslor.Önskar er en intressant resa


Ljusets Stråle

ljusets.strale@gmail.com

Bastuhagsvägen 10

122 42 Enskede

Sweden


Tel: 076 2411716

Titta gärna in på vår Facebook sida

Susanne Nyrén © 2016