Sanningen

AmonRa Sanningen

2016.06.13  Under trans 14.59 min   

                                 


Jag får väll presentera mig AmonRa är ett namn ni använder för att relatera till mina energier.

Min härkomst kommer som en lite organism ifrån Centralsolens mitt, jag med flera härstammar från denna energimassa..

Jag blir också kallad för den först födde sonen av solen, jag har inkarnerat på jorden under stortidernas omvälvande stunder som Atlantis, Egypten m.fl.

Egypten var det den sista inkarnationen jag gjorde på jordens yta.

Under den inkarnationen var jag överstepräst i just solens tempel i (Karnak), för att lära ut det som nu också öppnas upp nu i er tid. Öppna upp att integrera de energier som nu når jordens mitt, det börjar och startar i jordens kärna, eftersom jorden ska ta samma uppstignings frekvenser.

Allting som ni har gemensamt i detta rum inklusive denna kropp, är att ni vågar integrera er med verklighets sanningar. Det är svårt att ta av er eller förskingra den slöja som varit runt er och skyddat er att se verklighetens sanning. Verkligheten är inte helt och fullt kärleksfull som ni önskar och vill, fortfarande går ni runt med präglingar och mönster som gör att ni halkar tillbaka till era känslomässiga mönster.

Ni brukar säga ” Rom byggdes inte på en dag” och det gör inte ni heller, ta små, små steg ut i verkligheten in i er sanning. Gå in i era hjärtan och våga stanna kvar…. Ja ibland gör det ont, men ibland behöver man gå igenom präglingarnas mönster för att klara av att hamna på andra sidan av sanningen. Vill ni gå den vägen, be om hjälp ni har så många runt omkring er som bara väntar på att få höra er bön och vädjan att få hjälp får att kunna gå igenom denna sorg och smärta.

Smärtan kära ni är bara en illusion, ni går inte sönder, ni spricker inte, hjärtat brister inte och ni blir inte tokiga.

Vi lovar för vi är har och ser er strävan, era drömmar och förhoppningar, att vilja göra klart denna resa för alltid att slippa ta nedstigningen igen. Så våga att tro på er själva för ni i detta rum har änglafrekvenserna redan, det är därför ni är här igen, ni är här för att ta det sista steget.

Ni har bara några steg till som ni ska gå och ni blir klara, tro på er själva, ni är ljus som går på jordens yta.

Ni kanske inte lyser upp alls tillvaron men det är ok, de blir rädda för ert ljus det är därför de backar.

Det är pågrund av deras rädsla som krockarna startar, konflikterna emellan er.

Ert ljus påverkar inte bara er själva, det påverkar också er omgivning både på gott och lite mindre gott. Ert ljus har ni valt att ta med er just för att belysa andra människors tillvaro, känslor och tankar. Ni behöver inte prata utan bara vara och detta uppstår ändå.

Glöm inte bort att gå in i ert hjärta för att ta de sista stegen uti friheten, ut till alltet, ut till att bara vara ÄR.

Försök och släpp, jag vet att det är svårt att släppa de bojer som ni alltid under alla era inkarnationer i stort sätt har haft med er. Ni tror att ni behöver detta för er överlevnad, det kära ni är en illusion.

Denna sommar, denna soltid som ni har är uppe i norden är nu meningen att många frekvensportar ska öppnas och ni kommer att åka berg och dalbana mina vänner.

Mitt tips till er sätt er och meditera och börja andas, er andning är er livselixir.

Börja andas djupa andetag in och håll andan en stund för att sen andas ut långsamt. Gör så 5 -10 minuter för att ni ska hamna i ert hjärta. Ni kanske är där en timme efteråt, men ju oftare ni gör övningen desto längre kan ni behålla detta tillstånd och vara i ert innersta rum och vara i er sanning.Ljusets Stråle

ljusets.strale@gmail.com

Bastuhagsvägen 10

122 42 Enskede

Sweden


Tel: 076 2411716

Titta gärna in på vår Facebook sida

Susanne Nyrén © 2016