Präglingar

AmonRa prägliigar

den 29 juni 2016 .....31.34 minuter


God dag mitt herrskap!


Mitt namn är AmonRa jag ska inte vara långrandig i min presentation då ni redan har fått höra den.

Jag känner av den lilla skara framför oss genom er gemensamma frekvensvibration att ni alla är bekanta med livet före detta, tidigare inkarnationer.

Vad jag vill komma till är att den gemensamma frekvensvibrationen kommer från en gemensam plats under samma tidsera. Jag känner att det ligger runt Portugisiska kusten, jag känner rörelsen av vattnet.

Ni hade då kanske nu med, en språkuppdelning i samma land.

Hur som, har ni en gemensam nämnare en dragning en nyfikenhet till runt dessa områden.

Ni har gamla anor i dessa områden.

Något som jag skulle vilja berätta det har med var vi/ni tar med er ifrån tidigare livserfarenheter av olika slag, som man tar med sig liv efter liv efter liv.

Som ni kanske känner till, ett ex. en person slår sig kraftig på sin fysiska kropp det blir ett märke på kroppen, när det blir så inrotat genom smärta och genom chock skapas en prägling ett märke en stämpling, kan ibland personens avkomma att ha samma märke eller snarlikt märke på samma ställe på kroppen.

Hur är detta möjlig… jo det är att det inte bara är den fysiska kroppen som har fått sig en chockskada utan det har också fastnat i personens hela energifält. Det är energifälten som följer med till ert nästa livsform, så när en människa här på jorden hamnar i någon typ av chock tillstånd mentalt emotionellt eller fysiskt, då hamnar detta märke, stämpling på det andra energi kropparna ni har. Sen ska ni lämna platsen för sen komma tillbaka till en annan tid på jorden. Men ni lämnar bara kroppen ni lämnar inte energifälten/ kropparna. Energifälten följer med tillbaka till er nya plats, hör och häpna så skulle man kunna forska i detta (och de kan man då ni är så duktiga) skulle man kunna se identiska ärr på kroppen, om ärren är skapade av en chockvåg.

Vad jag vill komma till är…. att man ska finna förståelse för sig själv framför allt, men också för andra.

Att vissa saker/ beteenden, känslor och faktiskt också vissa tankemönster kan komma från tidigare livserfarenheter för att de sitter så hårt i de yttre skikten är er.

Och vad gör ni åt det….. Ingenting…. Det man gör åt det är att man blir medveten om sig själv.


Hur många går omkring och är rädda för ormar? Trots att ni aldrig har träffat på en orm…. Det är för att ni har erfarenheter från en annan livstid/form, den rädslan sitter kvar.

Nu är det dags att gå in i er själva och fråga er varför. Detta var ett exempel.


Detta kära vänner kan också vara andra typer rädslor, för att leva själv eller åka hiss, rädd att bli sjuk mm. Den rädslan är så inpräntad så den påverkar ert sätt att hantera er vardag, så att ni begränsar er själv så att ni inte kommer till ert nästa steg i ert liv.

Om ni människor förstod och såg detta hos varandra och er själva, så skulle det förenkla så mycket och ni skulle kunna hjälpa varandra att förstå att dessa bitar i ert beteende och reaktioner inte har med er att göra här och nu. Detta är något ni måste släppa, lev här och nu.

Ni är HÄR i denna era, denna tid, denna sekund för att ni som själar tog ett beslut att komma ner hit för att er själ anser det vara ett belöningsliv. Belöningsliv så till den grad att här och nu, har ni alla möjligheter att bli precis bli den ni ska vara, er källa, ert inre frö.

Ni måste skala av er allt schafs, för ja det är bara en massa schafs som inte gagnar er längre.

Så se denna tid som er största gåva bli ärliga mot er själva, se er i vit ögat… hm konstigt uttryck haha jag skulle nog uttrycka mig på annat sätt haha.

Som sagt jag skulle nog utrycka så att ni vänder ert öga inåt och titta på er själva, jag nu har jag kanske haft en uppläxning.

Jag känner en oro, jag undrar om du känner oro över något, det är nästan som jag känner att du får dubbelslag i hjärtat av oro.

Det är så här.. jag tror du redan vet det… men.

Man kan inte göra vägen mindre guppig för en annan person, den personen har valt att ibland snubbla över sten och ramla i hål, det du kan göra är att mildra fallet.

Så det inte blir en bruten näsa eller något annat dumt. Men den guppiga vägen har den personen skapat själv eller att den vägen är just tillför att just den personen ska lära dig att just gå på en guppig väg.

Men de som går på guppiga vägar, det är de som gör det största och kraftfullaste utvecklingen som person och människa. Det finns dem som halkar på banan skal haha, eller åker skriskor genom livet och det flyter fram. Ja vad händer i deras liv ingenting, de har valt ett viloliv, de har valt att åka skriskor. Men i ditt fall så har inte den personen som du är orolig för valt skrisko livet.

Den har valt just att snubbla runt för att lära, känna, reflektera och framför allt att uppleva. Och det kan innebära sorg, smärta förlust. För det går in i känslokroppens mitt, in i hjärtat. Och det mina vänner är det kraftfullaste sättet att utveckla sig som människa. Och jag lovar att hjärtat inte brister.

Så hur du kan hjälpa till med är att lägga din kudde i gropen så att den inte blir så hård, men fallet kommer du aldrig rädda personen ifrån.

Jag beklagar men kroppen börjar bli ganska trött så jag är tvungen att släppa taget.

jag tackar kära herrskap damer och herre för idel öra för denna gång, jag tror att vi kommer att råkas flera gånger.

Tack

Ljusets Stråle

ljusets.strale@gmail.com

Bastuhagsvägen 10

122 42 Enskede

Sweden


Tel: 076 2411716

Titta gärna in på vår Facebook sida

Susanne Nyrén © 2016