Portal 2 kroppens inre

Portal 2

2016.09.18

Resan genom våra organ! 1timmeVälkomna, välkomna mitt herrskap. Då vara vi samlade igen.

Det är mycket som sker nu, mycket är det…. :-)

Det som skedde idag, och det som också kommer att fortsätta är att den andra portalen nu öppnades.

Ni var minst två stycken av sällskapet som kände av portalens energier. Och jag pratade med MahaKira innan hon försvann, att just 15.30 var portalen som maximalt öppen, 1+5+3+0 = 9.

En del i det här rummet var med mig då den första portalen öppnades, vi gjorde då en rensning i våra energikroppar med hjälp av malströmmens energier som en tornado, som virvlade runt er och ert system.

Alla gör ni era resor individuellt och allt har sin mening, men det vet ni ju redan.

Det som jag idag kommer att leda in er i idag, är en blandning av meditation, upplevelse och övning. Denna resa kan ni använda er av när ni känner att ni har hamnat i obalans på olika sätt.

Obalansen startar ofta då era kroppars organ inte har samma frekvenser/vibrationer därför blir det störningar i era system.

Vissa är känsliga då er mage hamnar i obalans, andra har obehag av sina njurar eller andra inre organ. Detta är en resa som ni kan ta vara på och memorera och be om hjälp.

Denna övning, denna resa gjorde man i templet i Karnak, för de lärjungar som skulle förbereda sig för att vara i Solens tjänst. Man var då tvungen att ha kontroll över alla sina sinnen och organ, hela sitt jag för att uppnå de vibrationer som krävdes för att vara soltemplets tjänare.

Men det var då det….. :-)


Idag är ni alla redo, idag har ni andra valmöjligheter och insikter än vad vi hade då, då var det bara för vissa utvalda. Idag har varje människa valmöjligheten att följa med eller inte.

Så jag vill nu att ni sätter er bekvämt i stolarna, ner med fötterna i golvet att hälarna sitter fastförankrade i golvet. Jag vet att ni har olika sätt att bli förankrade er på gör det som känns rätt för dig, rötterna i jorden. Se till att ni är jordade ordentligt. Så ni inte fladdrar iväg :-)


Så ta nu några djupa andetag som går ända ner i magen, slappna av och låt luften fylla era magar. Förstå att er andning är en stor del av er, ert livselixir.

Att andas jämnt och lugnt gör att era kroppar mår bäst.

Jag ska nu ta er ner till mitt tempel i Karnak i Egypten.

Föreställ dig att du ser en gång av granitstenar utanför staden Karnak. Pelare står på varje sida av gången och tittar man upp på pelarna så ser man hieroglyfer/ tecken/ symboler som höjer vibrationen/ energin medan man går mot templets port som ligger längre fram.

Föreställ dig nu att du går emot detta tempel, det kommer statyer av Seht, Hathor, Anubis mfl.

De står och väntar på dig medan du går mot templets öppning in i solenstempel.

Ni kliver in, ni hamnar i en hall eller sal beror på er upplevelse, titta er gärna omkring….

Känn in energierna känn lugnet, tystnaden, och kärleken. Fortsätt att gå in i detta utrymme rakt fram och rummet smalnar till och blir som en smalgång.

Ni går där en stund och du ser ett ljus framför dig, du följer ljusets rickning och du kommer in i en sal. På väggarna sitter det ljuskandelabrar och det lyser upp och det känns varm och behagligt i salen. Du känner trygghet.

Du ser och känner dina guider, Anubis är där, du har Hathor, Seth mfl där också.


Övningen: Har jag valt att inte dela med er utan låter de deltagare som var med under kvällen ha den för sig själva.


Känn nu in i er kropp, känner ni någon skillnad, blev det en inre balansering, denna övning/upplevelse kan ni göra om och om igen om ni känner att ni vacklar.

Men denna frekvens här och nu är den sanna frekvensen som är du.

Den du kom hit för att vara!

Nu handlar det bara om att behålla den, att vara stabil i den. Kan vara lite kruxigt innan man blir van vid denna urspungsfrekvens att känna igen den då ni inte är vana att känna den.

Den kan så här i början kännas lite främmande för er, men vad ni ska göra när ni kommer hem för att somna ta en liten stund och känn in var känns det i kroppen, känner ni någon vibration, känner ni några förändringar som har skett, pirrningar, stickningar. Om ni märker några förändringar försök att memorera så gott det går denna känsla, denna känsla är nämligen ditt nya jag, din nya vardags energi/frekvens. Ni har nu hamnat i rätt frekvensen för att lysa upp er vardag och andras. Er vardag kommer att bli påverkade och de som väljer att vara i din närvaro. För att ni nu är pånyttfödda i det ljus ni ska vara i, nu har en del födelser som ni kommer att gå igenom under en period. Som ett antal förverkar om man uttrycker sig så, ni håller på att bli förberedda på släppa ert gamla skal som ni har burit liv efter liv.

Ni ska nu släppa på detta skal för att träda in i en annan frekvens eran ursprungsfrekvens, ett nytt sätt att känna, ett nytt sätt att tänka. För nu generera ljuset, ljuset inom er och ljuset utanför, glöm inte bort kvinnor er livmodersenergi er urkraft kan ni använda så mkt. En del av er i rummet är faktiskt starkare detta är gamla indianska kunskaper som en del av er hört om.

När kvinnan har kommit upp en viss ålder, då man släpper sin menstruation då all kunskap går in i livmoderns utrymme. En klok och vis dam, en klok och vis gudinna som har samlat livets alla kunskaper in i sin kropp och själ. Den visa kvinnan.

Tänk om alla män förstod att de skulle högakta er alla kvinnor, för kvinnorna är skapta för att bevara kunskapen visdomen inom sig.

Ja, detta var steg två i trestegsraketen, haha. Ni har gjort en rening på tankenivå, på känslonivå, denna gång har vi gått igenom balanseringen av kroppen. Alla viktiga organ detta är också en övning som ni kan ta med er hem och använda er då ni märker att något organ hamnat i obalans. Vilket troligtvis kommer att ske under denna resa. Tanken är genom dessa portaler att hjälpa er i förändringens syfte att våga stå upp för den nya människans varande. Nu som har valt att gå ljusets väg, att vara modiga och starka i dessa tider. Då saker och ting sker på olika nivåer. Ni kommer att bli påverkade av att lyssna på media, grannen eller andra personer runt omkring er. Att våga stå upp för den ni är, våga stå upp i er kraft, våga stå upp i erat ljus. Detta gör att ert ljus kommer att bli större och större.


Att våga stå upp för den man är innebär inte att man inte är kärlek, tvärtom kära ni. Man måste våga stå upp för den man är för att just uppnå sanningen och kärleken. Framför allt till sig själv, och den dagen ni känner att ni gör det då accepterar ni alla andras sanningar.

Men man måste stå upp för de brister som finns omkring er, för att våga göra en förändring. För förändring måste ske för att utvecklingen ska fortgå. Så våga stå upp för att tala om när ni tycker att saker och ting är fel. Men glöm inte bort att göra det med kärlek.

Inte med högg och slag

Jag tror att era kroppar nu behöver lite vila, eftertanke. Nästa gång öppnas kärleksportalen, många portaler är det haha. Det är knappt så man hinner med att hålla reda på allt som händer haha.

Mycket händer med er kära vänner, mänskligheten ska vakna underbart…..


Vad rädd om så syns vi snart igen.


Ljusets Stråle

ljusets.strale@gmail.com

Bastuhagsvägen 10

122 42 Enskede

Sweden


Tel: 076 2411716

Titta gärna in på vår Facebook sida

Susanne Nyrén © 2016